Parkweg 51, 4153 XL Beesd

Het gehele plaatje!

Van schets tot een volledig ingericht Festival en alles daartussen! 1 leverancier, 1 aanspreekpunt. Korte lijnen!

 

Event-verhuur is gevestigd in Midden-Nederland (Beesd), maar verzorgt Eventmaterieel en Eventmaterialen in heel Nederland. Concreet kun je hierbij denken aan de verhuur en montage van Podiumbouw, hekwerk, stage-barriers, kassa- & toiletunits, barren, etc.

Door onze jarenlange ervaring in verhuur en steigerbouw gecombineerd met onze passie voor evenementen kunnen wij samen met jullie dé gewenste beleving neerzetten. Jouw event/festival is ons event. Wij zijn méér dan een leverancier/aanbieder en staan met onze kennis en kunde aan jullie zijde!

Vakmanschap & details!

De kracht van Event-verhuur ligt in het begrijpen van je behoeften en het bieden van passende, functionele oplossingen voor elke situatie. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn we hier bekend mee!

Apparatuur en materieel dat goed en representatief is én dat specifiek gebruikt wordt voor events.   Van rijplaten en brandschone hekken tot verlichting, toiletten en EHBO-posten, elk stuk van onze apparatuur en machines heeft als doel jouw evenement tot een succes te maken.

 

Proactieve houding, meedenkend en assertief! We denken met je mee, anticiperen op mogelijke uitdagingen en zorgen dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Dit is geen extra service, maar onderdeel van ons standaardaanbod.